Novi ravnatelj Pazinskog kolegija i Klasične gimnazije u Pazinu

Prigodom Međunarodnog dana srednjoškolaca učenici su u Pazinskom kolegiju na razne načine od 18. do 22. studenoga 2019. pod vodstvom Jezične skupine obilježili taj Dan. Posljednjega dana, 22. studenoga održan je kviz opće kulture u Auli Magna na kojem su bili okupljeni svi učenici. Bila je to ujedno i prigoda da se učenici zahvale i oproste od dosadašnjega ravnatelja dr. sc. Alejandra Castilla Jimeneza, koji 1. prosinca 2019. preuzima službu rektora biskupijskog sjemeništa Redemptoris Mater u Puli.

U ime svih učenika ravnatelju se obratila maturantica Sara Martinović te mu zahvalila za njegovu dosadašnju predanost pozivu. Istaknula je njegovu spremnost slušanja učenika te  mudre savjete koje je prijateljski davao i bio oslonac u njihovom sazrijevanju. Ravnatelj Alejadro zahvalio je učenicima za suradnju i svim zajedničkim trenutcima u školi.

Dr. sc. Alejandro Castillo Jimenez službu ravnatelja vršio je 7,5 godina. Novi ravnatelj Pazinskog kolegija – Klasične gimnazije postao je vlč. Maksimilijan Ferlin.