Marijana Novak Stanić nova ravnateljica virovitičke Katoličke klasične gimnazije

Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti u Virovitici dobila je novu ravnateljicu. Sa službe ravnatelja, razriješen je dugogodišnji ravnatelj Mario Voronjecki te službu preuzima Marijana Novak Stanić.

– Prije svega sam zahvalna za povjerenju koje mi je iskazano od strane Požeške biskupije te ću se, u Božje ime, svim snagama truditi što bolje obavljati posao ravnateljice na korist škole, djelatnika, roditelja i ponajviše učenika – istaknula je nova ravnateljica Marijana Novak Stanić.

Zadnjim danom škole, Katolička gimnazija oprostila se od svog dosadašnjeg ravnatelja koji je Gimnazijom upravljao pet godina, a sada se vraća na svoje prijašnje radno mjesto vjeroučitelja u Gimnaziji Petra Preradovića Virovitica.

– U ovih pet godina napravili smo mnogo toga, kada kažem mi onda ne mislim na sebe, već na sve profesore i djelatnike škole. Trudili smo školu podići na višu razinu te približiti školu javnosti. O našem uspjehu svjedoče dobre ocjene, uspješno riješene mature te rezultati upisa u prvi razred – rekao je M. Voronjecki, koji je zahvalio svim učenicima i roditeljima na suradnji te ih potaknuo na suradnju s novom ravnateljicom. Jer, kako kaže Voronjecki, Katoličku gimnaziju ne čini samo učenik već i njegovi roditelji.