Tjedan klasične kreative – Mozaik emocija

Od ponedjeljka 8. travnja do  petka 12. travnja 2019. u Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici učenici i nastavnici organiziraju projektni tjedan u sklopu kojeg se održava niz kreativnih radionica i predavanja pod nazivom Tjedan klasične kreative. Ovogodišnja tema koja prožima sve radionice nosi naziv „Mozaik emocija“. Radionice će biti pripremljene iz područja psihologije, glazbene umjetnosti i teologije.

  1. Ponedjeljak 8. travnja razmišljati će se o emocijama i prehrani pod naslovom: Što utječe na emocije prema sv. Hildegardi iz Bingena, radionicu vodi prof. Višnja Bartolović.
  2. Utorak 9. travnja održat će se mali tečaj kršćanstva: Kursiljo – emocije kršćanstva koju predvodi vlč. Andrija Vrane i suradnici.
  3. Srijedu 10. travnja održat će se radionica na temu: Detektivi emocija koju će voditi Ana Haramina, prof. psiholofije.
  4. Petak 12. travnja rezerviran je za glazbenu radionicu uz predavanje s temom: Emocije i glazba koju će izvesti prof. Jasna Per Kožnjak i prof. Barbara Bogojević.

Radionice su pripremljene za sve zainteresirane učenike Katoličke klasične gimnazije.