Loading Događanja

Past Događanja

Događanja pretraga i navigacija pregleda

studeni 2019

Sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola

20. studenoga 2019.

Sastanak Povjerenstva će se održati u srijedu 20. studenoga 2019. s početkom u 10,00 sati u zgradi Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12A, Zagreb. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Analiza održanog susreta formacije stručnih službi u katoličkim školama; Organizacija redovite Godišnje formacije svih djelatnika katoličkih škola; Razno.

Find out more »

Smotra zborova katoličkih srednjih škola

23. studenoga 2019.

Susret zborova katoličkih srednjih škola će se održati 23. studenog 2019. u Slavonskom Brodu, u klasičnoj gimnaziji fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti.

Find out more »

Sjednica Vijeća HBK za katolički odgoj i obrazovanje

25. studenoga 2019.

Sjednica Vijeća HBK za katolički odgoj i obrazovanje održati će se u ponedjeljak 25. studenog 2019. u Zagrebu, u sjedištu HBK, Ksaverska cesta 12a, s početkom u 17 sati.

Find out more »

siječanj 2020

Sjednica Vijeća Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole i ravnatelja katoličkih škola

29. siječnja 2020.

Zajednička sjednica Vijeća Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole i ravnatelja katoličkih škola će se održati u srijedu, 29. siječnja 2020. godine s početkom u 16,30 sati u zgradi Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12A, Zagreb. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Dopune kurikula za potrebe katoličkih škola; Pravo na štrajk i osnivanje sindikata u katoličkim školama; Zadaće Nacionalnog ureda za katoličke škole; Uloga predstojnika biskupijskih ureda za katoličke škole; Stručni skup - Trajna formacija djelatnika katoličkih škola (24. i 25.…

Find out more »

veljača 2020

Literarni natječaj “Blaženi Ivan Merz”

17. veljače 2020. - 7. ožujka 2020.

Profesori Nadbiskupske klasične gimnazije s pravom javnosti u Zagrebu pokrenuli su Literarni natječaj "Blaženi Ivan Merz" 2004. godine u spomen na Ivana Merza, svoga kolegu, profesora francuskoga jezika, kojega se s ponosom sjećaju. Nagrada "Blaženi Ivan Merz" dodjeljuje se najboljemu literarnom radu nadahnutom Blaženikovim promišljanjima. Tema je ovogodišnjega Natječaja:   Pravo se rodoljublje ne smije zaustavljati na ovoj zemlji, već ono mora gledati u vječnost   Prva nagrada: 1000 kn Druga i treća nagrada: knjige.   Literarne radove treba poslati…

Find out more »

ožujak 2020

Sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju

5. ožujka 2020.

U četvrtak 5. ožujka 2020. s početkom u 16,00 sati u zgradi Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12A, Zagreb održati će se sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Čitanje zapisnika i provjera donesenih zaključaka; Stručni skup - Godišnja formacija svih djelatnika katoličkih škola u Šibeniku; Razno.

Find out more »

Proslava Papina dana u katoličkim školama

13. ožujka 2020.

Proslava Papina dana održava se na dan kad je aktualni papa izabran i započinje svoj pontifikat. Stoga Papin dan pape Franje slavimo 13. ožujka budući da se u večer toga dana 2013. godine na dimnjaku Sikstinske kapele pojavio bijeli dim. Informacije o proslavi Papina dana u školi nalaze se na križarskoj internetskoj stranici www.krizari.hr/papin-dan-u-skoli/, a kako su prošlih godina izgledale proslave u školama može se vidjeti na službenoj Facebook stranici PAPIN DAN U ŠKOLI: https://www.facebook.com/papindanuskoli/

Find out more »

svibanj 2020

Svjetski dan katoličkog odgoja i obrazovanja

21. svibnja 2020.

Svjetski dan katoličkog odgoja i obrazovanja svake godine proslavlja se na blagdan Uzašašća. Ove godine je to u četvrtak, 21. svibnja 2020.

Find out more »

lipanj 2020

Sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola

15. lipnja 2020.

U ponedjeljak, 15. lipnja 2020. s početkom u 15 sati održati će se online sastanak članova Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Čitanje zapisnika posljednjeg sastanka i provjera donesenih zaključaka; Stručni skup - Godišnja formacija svih djelatnika katoličkih škola u Šibeniku 2020; Stručni skup - Godišnja formacija stručnih službi katoličkih škola na HKS-u 2020; Razno.

Find out more »

Sjednica ravnatelja katoličkih škola

16. lipnja 2020.

Videokonferencija ravnatelja katoličkih škola održati će se u utorak, 16. lipnja 2020. s početkom u 10,00 sati. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Stručni skup - Godišnja formacija svih djelatnika katoličkih škola u Šibeniku; Stručni skup - Godišnja formacija stručnih službi katoličkih škola na HKS-u; Dopune kurikula za katoličke škole; Razno. Stručni skup za tajnike i računovođe; Smotra zborova katoličkih srednjih škola u Splitu; Smotra zborova i dramskih skupina katoličkih osnovnih škola u Zadru; Stručni skup - Godišnja formacija svih djelatnika…

Find out more »
+ Preuzmi događaje