Loading Događanja

Past Događanja

Događanja pretraga i navigacija pregleda

listopad 2019

Sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola

21. listopada 2019.

U ponedjeljak 21. listopada 2019. s početkom u 10,00 sati u zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu održati će se sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola.

Find out more »

Stručni skup za tajnike i računovođe katoličkih škola

22. listopada 2019.

U utorak 22. listopada 2019. u prostorima HBK, Ksaverska cesta 12A, 10000 Zagreb, s početkom u 10:30 sati, održati će se stručni skup za tajnike i računovođe katoličkih škola. Prvo predavanje će održati Olivera Marinković, dipl. iur. s temom Postupak i način zapošljavanja s posebnostima za katoličke škole te materijalna prava djelatnika prema novim Kolektivnim ugovorima. Drugo predavanje će održati osoba iz Ministarstva financija s više tema.

Find out more »

studeni 2019

Stručni skup – Trajna formacija stručnih službi katoličkih škola

8. studenoga 2019.

Stručni skup za sve ravnatelje, stručne službe, vjeroučitelje i duhovnike katoličkih osnovnih i srednjih škola održati će se u petak 8. studenog 2019. godine u prostorima Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu s početkom u 10 sati. Tema susreta je: Izazovi stanja duha suvremenih obitelji i djece Predavači su: prof. dr. sc. Ante Vučković, profesor na KBF-u u Splitu i Lana Batinić, asistentica na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Find out more »

Sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola

20. studenoga 2019.

Sastanak Povjerenstva će se održati u srijedu 20. studenoga 2019. s početkom u 10,00 sati u zgradi Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12A, Zagreb. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Analiza održanog susreta formacije stručnih službi u katoličkim školama; Organizacija redovite Godišnje formacije svih djelatnika katoličkih škola; Razno.

Find out more »

Smotra zborova katoličkih srednjih škola

23. studenoga 2019.

Susret zborova katoličkih srednjih škola će se održati 23. studenog 2019. u Slavonskom Brodu, u klasičnoj gimnaziji fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti.

Find out more »

Sjednica Vijeća HBK za katolički odgoj i obrazovanje

25. studenoga 2019.

Sjednica Vijeća HBK za katolički odgoj i obrazovanje održati će se u ponedjeljak 25. studenog 2019. u Zagrebu, u sjedištu HBK, Ksaverska cesta 12a, s početkom u 17 sati.

Find out more »

siječanj 2020

Sjednica Vijeća Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole i ravnatelja katoličkih škola

29. siječnja 2020.

Zajednička sjednica Vijeća Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole i ravnatelja katoličkih škola će se održati u srijedu, 29. siječnja 2020. godine s početkom u 16,30 sati u zgradi Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12A, Zagreb. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Dopune kurikula za potrebe katoličkih škola; Pravo na štrajk i osnivanje sindikata u katoličkim školama; Zadaće Nacionalnog ureda za katoličke škole; Uloga predstojnika biskupijskih ureda za katoličke škole; Stručni skup - Trajna formacija djelatnika katoličkih škola (24. i 25.…

Find out more »

veljača 2020

Literarni natječaj “Blaženi Ivan Merz”

17. veljače 2020. - 7. ožujka 2020.

Profesori Nadbiskupske klasične gimnazije s pravom javnosti u Zagrebu pokrenuli su Literarni natječaj "Blaženi Ivan Merz" 2004. godine u spomen na Ivana Merza, svoga kolegu, profesora francuskoga jezika, kojega se s ponosom sjećaju. Nagrada "Blaženi Ivan Merz" dodjeljuje se najboljemu literarnom radu nadahnutom Blaženikovim promišljanjima. Tema je ovogodišnjega Natječaja:   Pravo se rodoljublje ne smije zaustavljati na ovoj zemlji, već ono mora gledati u vječnost   Prva nagrada: 1000 kn Druga i treća nagrada: knjige.   Literarne radove treba poslati…

Find out more »

ožujak 2020

Sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju

5. ožujka 2020.

U četvrtak 5. ožujka 2020. s početkom u 16,00 sati u zgradi Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12A, Zagreb održati će se sastanak Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Čitanje zapisnika i provjera donesenih zaključaka; Stručni skup - Godišnja formacija svih djelatnika katoličkih škola u Šibeniku; Razno.

Find out more »

Proslava Papina dana u katoličkim školama

13. ožujka 2020.

Proslava Papina dana održava se na dan kad je aktualni papa izabran i započinje svoj pontifikat. Stoga Papin dan pape Franje slavimo 13. ožujka budući da se u večer toga dana 2013. godine na dimnjaku Sikstinske kapele pojavio bijeli dim. Informacije o proslavi Papina dana u školi nalaze se na križarskoj internetskoj stranici www.krizari.hr/papin-dan-u-skoli/, a kako su prošlih godina izgledale proslave u školama može se vidjeti na službenoj Facebook stranici PAPIN DAN U ŠKOLI: https://www.facebook.com/papindanuskoli/

Find out more »
+ Preuzmi događaje