Stručni skup tajnika i računovođa katoličkih škola

Stručni skup tajnika i računovođa u katoličkim školama RH održat će se u petak, 12. siječnja 2024. u prostorima Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12A, 10000 Zagreb s početkom u 11,15 sati. Tema skupa je Novi Zakon o plaćama u državnoj i javnoj službi.

Sjednica Vijeća Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole i ravnatelja katoličkih škola

U srijedu 24. siječnja 2024. godine održat će se sjednica Vijeća Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole (čl. 22., Odredbe HBK o katoličkim osnovnim i srednjim školama) s početkom u 10,30 u prostorima Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12.a, 10 000 Zagreb. Dnevni red: Molitva i pozdrav; Uvodna riječ predsjednika Vijeća HBK za katolički odgoj ... Opširnije

Godišnja formacija djelatnika katoličkih škola

Stručni skup je namijenjen svim djelatnicima katoličkih škola. Sastoji se od predavanja, radionica, stručnih aktiva, te prikaza primjera dobrih praksi. U subotu 2. ožujka 2024. će se održati u Đakovu.

Godišnja formacija djelatnika katoličkih škola

Stručni skup je namijenjen svim djelatnicima katoličkih škola. Sastoji se od predavanja, radionica, stručnih aktiva, te prikaza primjera dobrih praksi. U subotu 9. ožujka 2024. će se održati u Zadru.