Održana Sjednica Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika katoličkih škola

Putem videokonferencije održana je 22. prosinca 2021. sjednica Povjerenstva za trajnu formaciju djelatnika u katoličkim školama na kojoj su sudjelovali njezini članovi: dr. sc. Snježana Mališa, prof. dr. sc. Josip Šimunović, Ivana Mokri te Danijel Holeš, tajnik Nacionalnog ureda za katoličke škole. Nakon molitve članove Povjerenstva pozdravio je Danijel Holeš i potom predstavio red sjednice.

Povjerenstvo se osvrnulo na održani online skup ravnatelja i stručnih službi katoličkih škola minuloga 12. studenog. Tajnik je potom upoznao članove Povjerenstva sa zaključcima održanog sastanka u prostorima Agencije za odgoj i obrazovanje između predstojnika Nacionalnog ureda Ivice Žuljevića i tajnika Danijela Holeša s Dubravkom Brezak Stamać, ravnateljicom Agencije za odgoj i obrazovanje i Gordanom Barudžija, višom savjetnicom za vjeronauk i katoličke škole.

Povjerenstvo se zatim osvrnulo na Stručni skup – trajnu formaciju djelatnika katoličkih službi, koji će se održati 29. i 30. travnja 2022. u Rijeci, a na kojem sudjeluju svi djelatnici katoličkih škola u Republici Hrvatskoj. Dogovorene su određene novosti i izmjene u strukturi organiziranja stručnog skupa s ciljem poboljšavanja njegove kvalitete.